Scotch & Soda Kabeltrui,

Scotch Soda Kabeltrui Header

Nu de herfst zich gister van zijn beste kant heeft laten zien, weet je dat die winter ook niet meer lang op zich zal laten wachten. En dus tijd om maatregelen te treffen. Kijk in je kast en check of je nog een knappe kabeltrui hebt liggen. Zo niet? Check deze Scotch & Soda kabeltrui dan maar.

Het is namelijk nog steeds een gegeven dat de kabeltrui een van de must have items is voor je wintergarderobe. Een goede variant is gewoon belachelijk eenvoudig te combineren. Gewoon rocken met ieder willekeurig shirt eronder. En op een denim of chino. Witte sneakers voor de stijlpunten en het hoge not giving a fuck. Paartje boots mocht je teveel fucks geven voor het wit houden van je sneakers. Maar wat je ook doet, score gewoon eerst die trui. De Bijenkorf heeft deze op voorraad trouwens.

Scotch & Soda Kabeltrui

Tags from the story