Viberg Service Leather Brogue Boots,

Viberg Service Brogue Boot Header

Wanneer je bent uitgekeken op Alden, Grenson, Wolverine en consorten. Dan heb ik hier wellicht een nieuwe favoriet voor je. Viberg Service Boots. Een klein tikkie duurder dan de gemiddelde Alden, maar zeker de moeite waard. Viberg is een Canadees label. Sterker nog, het wordt gemaakt op een klein eiland voor de westkust van Canada, in Victoria op Vancouver Island. Mocht je ooit inde buurt zijn, de stad is tamelijk toeristisch maar kent me toch een partij toffe shops. En Naked & Famous kan je op iedere straathoek voor een goede prijs vinden. Maar dat geheel terzijde.

In Victoria worden dus nog deze Service Leather Brogue Boots van Viberg gemaakt. Met de hand enzo. De schoenen komen in deze uitvoering op een prima wintervaste Dainite zool. Het is een werkboot, maar minder lomp dan een Wolverine. Deze gaat prima onder een grijze flannel broek. Witte oxford cloth button down erop met een wollen trui erover en bam, je outfit is klaar. Anyways, ik spotte ze op voorraad bij Mr Porter. En die prijs, tsja, die is gortig.

Viberg Service Boots

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.