Wolverine 1000 Mile Boots,

Wolverine Mile Boot Header

Deze boots zijn al vaker voorbij gekomen. Maar toch herinner ik een ieder graag aan het feit dat Wolverine met hun 1000 Mile collectie belachelijk lekkere boots op de markt heeft gebracht. Deze boots zijn net iets subtieler dan een Beckman van Red Wing en wat lomper dan een PT Boot van Alden.

Dus voor haast iedere gemiddelde bootdrager zullen deze helemaal perfect zijn. De schoenen worden nog altijd met de hand gemaakt in de USA. En bij het maken gebruiken ze uiteraard enkel de beste materialen. Natuurlijk mag dat ook wel voor deze prijs. Maar vergis je niet. Als je deze boots goed onderhoudt gaan ze met gemak een leven mee. Momenteel vind je deze variant in een heerlijk Chromexcel leder van Horween op voorraad bij Need Supply. Dit schoentje gaat overigens ook lekker onder die corduroy van vanmorgen, maar dat geheel terzijde.

Wolverine 1000 Mile

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.