adidas Gazelle Wit Gum,

adidas Gazelle Wit Gum Header

Oh shit. Ik denk dat ik een apart magazine voor de casuals ga beginnen. Niet te doen. Zoveel heat dat dropt welke rechtstreeks in de kast van menig casual terecht hoort te komen. Neem deze adidas Gazelle bijvoorbeeld. Dit maal in een lap wit leer met een belachelijk lekkere gum zool. En als je de Bubble een beetje volgt weet je dat ik een zwak heb voor de Wit Gum combinatie.

Ik ben er heilig van overtuigd dat iedere schoen tof kan zijn in een wit/gum combo. Bij deze een oproep, bewijs mij het tegendeel maar. Dat gaat je gewoon niet lukken. Gooi je comments op Facebook of hieronder als je kan aantonen dat wit/gum ook lelijk kan uitpakken.

Even terug naar de casuals, zouden die een apart magazine moeten hebben? Wat te dragen in het uitvak? Lijkt mij wel een prima categorie om ongeveer een derde van alle items van de Bubble de laatste tijd onder te trappen. Over trappen gesproken, hou het netjes. Deze schoenen zijn wel wat kwetsbaar gok ik. Anyways, ik spotte deze adidas Gazelle Wit Gum bij Stuarts.

adidas Gazelle Wit Gum

 

 

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.