adidas Originals Hamburg Faux Leather,

adidas Hamburg Faux Leather Header

Nu kan ik het helemaal mis hebben, maar ik was dus eigenlijk in de veronderstelling dat haast iedere sneaker tegenwoordig van nep leer voorzien was. Laten we wel zijn, productiekosten moeten altijd omlaag. En synthetisch materiaal is goedkoper dan ouderwetse materialen als huiden. Toch? Maar anyways, adidas gooit deze adidas Hamburg Faux Leather, dus ik vermoed dat het normaal wel echt leder is.

Maakt mij het uit, niet echt. Het gaat om het eind resultaat. En het eind resultaat bij deze schoen is dat die fucking nice is. Helemaal tonal grijs, met een toffe gum zool. En een gum zool is instant +1, zo gaan die dingen. Of het su├Ęde van deze schoen ook imitatie is of het enkel om de drie strepen van Faux Leather aan de zijkant gaat, is mij niet duidelijk. Maar fuck it, ik ken ook weinig vegan hooligans en dat zijn toch de vrienden die deze schoen sowieso zullen gaan rocken. Op voorraad bij Mr Porter trouwens.

adidas Hamburg Faux Leather

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.