Alden x Need Supply Kumamoto Indy Boot,

Vorige week riep ik al iets over het twintigjarig bestaan van Need Supply en de twintig unieke drops die ze nu gooien. Nu ben ik een zeikerd en vind ik lang niet alles tof. Maar shit, deze collab met Alden is minimaal van hetzelfde niveau als die Common Projects drop. Maar dat is niet heel moeilijk natuurlijk. Laten we wel wezen, als je de Indy Boot als basis neemt voor een collab heb je al bijna gewonnen.

Dat is met deze Kumamoto Indy Boot in Snuff Suède ook wel het resultaat. Collab game = over. Tegelijkertijd gooien ze met deze boot ook nog eens de beste herfst boot in tijden. De Indy boot met een commando zool is per definitie een prima uitgangspunt voor een herfst boot. Maar wanneer je die dan uitvoert in een heerlijk Snuff Suède ben je gewoon klaar. Nu nog even hopen dat die dollar nog eens onderuit schiet. De prijs is namelijk best stevig. Anyways, check Need Supply.

Alden Need Supply

 

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.