Barbour Rode Tartan Sjaal,

Barbour Red Tartan Header

Hoppa, na die prijsklapper van deze ochtend, even een iets vriendelijker geprijsd artikel hier op OurBubble. Het duurt niet lang meer voor je in de ochtend tijdens je commute gewoon weer een sjaal om de nek zal hangen. Mocht je nog niet een toffe unit hebben. Dan is wellicht deze Rode Tartan Sjaal van Barbour wat voor je.

Nu heb ik niet per se iets met rode sjaals. Maar een mooie sjaal met goede Tartan ruit die dan toevallig rood als basiskleur heeft kan me wel bekoren. Niet dat ik je hiermee een bepaalde politieke voorkeur voor wil schotelen, maar kijk in de trein eens om je heen en je snapt wat ik bedoel. Mocht je dus wel een rode sjaal willen maar inderdaad begrijpen waarom je die altijd links hebt laten liggen, dan is deze voor jou. Want er is verdomme helemaal niets mis met een goeie Tartan. En de prijs, fuck die is gewoon lekker te noemen. Check Stuarts maar.

Barbour Tartan Sjaal

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.