Barbour Barnard Sweater,

Barbour Kabeltrui Header

Het gaat fucking vriezen deze week. Ik weet niet, maar mocht je nu nog geen goede wollen trui in huis hebben, dan is dit wel het moment om zo’n unit op de kop te tikken. Ik zou mijn geld gooien richting Stuarts London, daar vond ik namelijk deze lamswollen kabeltrui van Barbour. En het is simpel, Barbour is tof en kabeltruien kunnen altijd.

Deze grijze versie is gemaakt van honderd procent lamswol, en dat is dus warm. De branding is minimaal, linksonderin, voor de kijkers thuis rechts onderin. Gewoon met een simpele patch met wat Barbour geneuzel erop. Het breisel is bijzonder tof te noemen, mocht het niet zo in mijn tekst overkomen. De kabeltrui kent een ingewikkeld motief welke best tof is. Anyways, bij Stuarts dus.

Barbour

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.