Common Projects x Need Supply,

Een van mijn favoriete shops uit de US viert zijn verjaardag. Need Supply bestaat dus twintig jaar. En voor een indy shop met toffe website is dat best wel een prestatie. Laten we wel zijn, in Nederland gaan die webshops vaker over de kop dan dat het echt juweeltjes oplevert. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk. Maar Need Supply is twintig geworden en viert dat met twintig collabs. En niet zo maar collabs. De eerste is er een met fucking Common Projects. Haha, jawel.

De collab bestaat uit twee toppers. De Achilles Low en de Chelsea Boot. De Achilles Low komt in een prima wit tint, genaamd Warm White. Niet bijzonder, wel tof. Oh ja, wel bijzonder de nummers op de hiel die normaal bij Common Projects goudkleurig zijn, bij deze collab zijn die dus platina. De Chelsea Boot is wat specialer, fucking nice ook wel. Gewoon helemaal navy suède met navy stiksels en dat soort dingen. Op een zwarte crêpe zool. En ook met platina nummers op de hiel.

Godverdomme, Need Supply Congrats!

 

Tags from the story
,

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.