Daily Paper Zip-up Sweater,

Daily Paper Zip up Sweater Header

Helemaal in lijn met de eenvoudige colorblock van die New Balance deze ochtend ligt deze sweater van Daily Paper. Fuck die gasten gaan lekker in hun nieuwe collectie. Nah ja, als je van goeie jaren negentig colorblockings houdt en zo. Mocht dat niet je ding zijn, dan is deze duidelijk niet voor jou. Deze Daily Paper Zip-up Sweater doet me denken aan de tijden van Wu en Mobb Deep op mijn Sennheiser blazend in de bus op de commute richting werk.

Die hele vibe spatte in een klap door mijn hoofd na het zien van die sweater. Brak als een malle in de lijn 170 richting Dam. Strompelend richting Spui, achterdeur van Magna Plaza in. Paar trappen omhoog en de hele dag een beetje skateboards in elkaar klussen en skates verkopen. De leven. Tegenwoordig is het 9 till 5 de pixels van het LCD scherm tellen tussen de excel sheets door. Dank Daily Paper voor die goede vibes, deze sweater zal een topper worden. Op voorraad trouwens bij FreshCotton.

Daily Paper

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.