Denham Gusset Sweater,

Denham Gusset Sweater Header

Gaat Denham hier even compleet Yeezy op je. Niet dat het besloten inrichting gehaltes zijn, ik doelde zeker niet op zijn psychische gesteldheid. Meer de kleur keuze van de sweater van Denham in dit geval. Ik zie toch wel een kleine verwijzing naar de laatste Yeezy collecties. Maar gelukkig zijn er ook nog belachelijk veel verschillen met deze Denham Gusset sweater.

Deze trui van Denham heeft namelijk wel een prima pasvorm. Komt niet met belachelijk slijtplekken. De Gusset heeft een vriendelijke prijs. En deze is ook nog eens gewoon op voorraad bij een winkel waar je makkelijk wat kan bestellen. Dus eigenlijk heeft deze alles wat de Yeezy collectie niet heeft, plus de juiste kleur en wassing. Goede sweater, goede prijs. Op voorraad bij de Bijenkorf.

Denham Gusset Sweater

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.