Fred Perry Harrington Jacket,

Fred Perry Harrington Jacket Header

De Harrington Jacket van Fred Perry is bekend right? If not, dan hier een Harrington. Die jas is dus weer eens in de collectie van Fred Perry opgenomen. En ik weet niet hoe het kan, maar sinds de Brexit is dus alles wat Made in England is betaalbaar geworden. De Britse labels hebben dit ook door, zo blijkt. Dus in plaats van een Made in Bangladesh label, hangt aan deze nieuwe release van de Fred Perry Harrington Jacket een Made in England label.

En laten we wel zijn, die Engelsen weten dondersgoed hoe ze kledingstukken in elkaar moeten zetten. Dus ja ik verwacht wel dat deze jas uitstekend afgewerkt is. Ook verwacht ik dat deze jas weer veel gespot gaat worden op de tribunes van de diverse voetbalstadions. Het blijft immers Fred Perry en een jas als deze hoort toch thuis in de collectie van iedere vriendelijke casual. Toffe Tartan lining die zo’n lekker contrast heeft met die blauwe buitenkant. Yes, tof jassie. En uiteraard gespot bij END., waar anders?

fred-perry-harrington-jacket

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.