Neighborhood Baseball Jacket,

Neighborhood Baseball Jacket Header

Mocht het je ontgaan zijn, de Cubs hebben voor het eerst in driehonderdvijfentachtig jaar weer de Major League gewonnen. Oké, wellicht wat overdreven, maar het was wel al gauw 81 jaar terug. Dat zijn meerdere generaties fans van de Cubs die nooit een titel gezien hebben. Dan valt het bij Feyenoord nog mee, zullen we maar zeggen.

Anyways, de Cubs. Hun kleur, als de Crips. En laat Neighborhood nu net een belachelijk lekkere Baseball jacket gedropt hebben in precies die kleur. En gezien je in Nederland niet als die lul met dat fancy shirtje van die buitenlandse club gezien wil worden en toch je Cubs hart wil laten spreken, is deze jas dus perfect voor de Nederlandse Cubs fan. Deze jas is overigens ook prima voor een ieder die geen moer met de Cubs heeft, maar gewoon op zoek is naar een tof baseball jassie. Ik spotte deze bij END. overigens.

Neighborhood Baseball Jacket

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.