New Balance M576PNB,

New Balance MPNB Header

Yes! Jezus, deze is lekker. Ik kan me de tijden van de Purple Devils nog herinneren. Weet ik niet of ik de 576 toen toffer vond dan de 1500, maar shit. Dat de 576 nu in een vergelijkbare versie komt die mogelijk nog toffer is, had ik niet meer zien aankomen. Dit maal is het de New Balance M576PNB geworden. En ja, ook weer Made in England.

Deze zal wellicht niet diezelfde status behalen als de Purple Devil van weleer. Laten we wel zijn, dat was een collab met solebox en die was een tikkie exclusiever. Maar deze blauwe versie is wel echt belachelijk lekker. Heel veel verschil zit er niet tussen deze en die Purple Devils overigens. Oké, de upper is niet leer maar suède en de heelcup is zwart in plaats van wit, maar verder is het goed speuren naar de verschillen. Op de obvious andere kleur van de neus na natuurlijk. Deze versie ligt overigens gewoon ruim voorradig bij END. doe er je fucking voordeel mee.

New Balance M576PNB

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.