New Balance M577LNT,

New Balance MLNT Header

Is deze veilig? Geen aanstekers in de buurt? Niemand met een schaar? Geen verwensingen naar mijn kop? Mooi. Shit wat gaat New Balance even een partij slecht na een PR-technisch niet al te lekkere actie. Los van ieders politieke voorkeur, lijkt het mij als merk gewoon niet handig om een politieke kant te kiezen. Hoewel, dit was niet echt kiezen. Maar shit, ook dat was gewoon niet heel slim. Zakelijk gezien heb je het over twee dingen niet, politiek en je favoriete voetbalclub. Dat schept alleen maar onrust. Maar ik kan het label moeilijk haten. Check deze M577LNT New Balance.

Overigens over PR gesproken. Schijnt dus dat Reebok via Twitter verschillende mensen nieuwe schoenen heeft aangeboden, puur omdat die lui hun New Balance schoentjes in de fik staken. Nu weet ik niet welke PR move het minst sterk is, maar zelf vind ik deze van Reebok gewoon smerig te noemen. Helaas is de verklaring van de VP Public Affairs van NB een gevalletje mosterd na de maaltijd. De intentie was wel degelijk politiek, maar gericht tegen het TTP verdrag wat nu op losse schroeven staat. Iets wat meen ik door wel meer mensen juichend wordt ontvangen.

Zeg me dat je dit label nu nog haat? Zeg me dat je al je New Balance schoenen in de fik hebt gestoken. Nee toch. En al is het antwoord ja, dan nog geloof ik er geen moer van. Maar wie weet is er hoop voor de rest die New Balance nog wel wil rocken, wie weet droppen de prijzen wel. Want dit paartje heeft wel weer een stevig prijsje te pakken. Navy en Taupe, prima combo voor de herfst. Uiteraard spotte ik ze bij END. die hebben altijd wel wat New Balance op voorraad.

New Balance M577LNT

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.