New Balance M770BBB,

New Balance MBBB Header

Het grootste voordeel van die hele Brexit, de Pond koers ligt op zijn gat. Gevolgen hiervan zijn direct voelbaar. Weet je nog, niet zo gek lang geleden, toen had je de made in Asia lijn van New Balance, de Made in UK en de Made in USA. De UK en USA lijn waren allebei duur en de Asia lijn was goedkoop. Wat wil het geval, de Made in UK lijn is tegenwoordig haast dezelfde prijs als de Made in Asia schoenen. En dat voor een schoen die tyfusveel beter in elkaar zit.

Neem nu bijvoorbeeld deze New Balance M770BBB. Deze schoen komt uit de Flimby fabriek. Normal zou de verkoopprijs van deze schoen al snel richting 160/170 euro gaan. Maar tegenwoordig vind je deze schoenen dus voor onder de prijs van een nieuw paar Air Max 1. En voor een modelletje 770 in deze kleuren is dat gewoon geen geld. Man dit is haast de must have sneaker voor dit seizoen. Ik zie niet in waarom je deze niet zou halen. Ik spotte een paartje bij END. waar haast alle maten nog op voorraad zijn.

New Balance M770BBB08

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.