Schott NYC Faux Fur Collar Bomber,

Schott NYC Bomber Header

Het grootste nadeel van de meeste bomber jackets in de winter en herfst is dat je altijd een koude nek hebt. Of je moet natuurlijk een sjaal om je nek hangen, maar hoe vaak vergeet je die niet in de ochtend? Gelukkig heeft Schott NYC met deze Bomber een perfecte oplossing hiervoor gevonden.

Deze Bomber van Schott NYC komt met een prima faux fur kraag. Verder weinig gekkigheden aan deze jas. Of deze echt dezelfde MilSpec heeft als die OG Schott NYC Jackets durf ik te betwijfelen, maar dope is die wel. Grootste verschil tussen de MilSpecs die ik ken en deze replica is het label in de jas. Gezien die bij MilSpecs duidelijke aangeeft op welke plek de jas verplicht is om te dragen. En tsja, het witte label in deze replica geeft je alleen de kans om je naam erin te zetten. Wat overigens in sommige situaties ook wel weer handig is. Maar al dit mag de pret zeker niet drukken. Want deze Bomber van Schott NYC is gewoon bijzonder dope. En de prijs is ook niet eens heel gek. Dus snel naar Stuarts.

Schott NYC Bomber

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.