Sophnet. Patchwork Shirt,

Sophnet

Het houdt gewoon niet op. Sophnet. blijft heerlijke patchwork shirts gooien. En ja ze zijn kapot duur. Maar jezus, wat zijn ze vet. Hun normale motto is om eenvoudige minimalistische units te droppen voor dagelijks gebruik. Maar we kunnen toch moeilijk zeggen dat dit shirt van Sophnet. eenvoudig, noch minimalistisch is.

Of het een goed shirt is voor dagelijks gebruik? I dunno, iets simpels als het strijken van een patchwork shirt is altijd kut. Maat tegelijkertijd kom je weg met kreukels in je shirt wanneer het om patchwork gaat. Het is maar net hoe gevoelig je OCD is voor het hebben van kreukels in je shirt. Shit, ik ga er altijd slecht op. Neemt niet weg dat dit een belachelijk hard shirt is, en je deze sowieso wilt hebben. Dus moet je naar END. want daar ligt die op voorraad.

Sophnet Patchwork

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.