Stutterheim Hornstull Parka

Mijn hemel, wat is deze jas lekker. Stutterheim maakt al enige tijd belachelijk toffe regenjassen. Maar sinds een jaar of wat hebben ze naast die echte regenjassen ook wat ander praktische meuk in de collectie opgenomen. Zoals bijvoorbeeld deze Stutterheim Hornstull Parka. En deze jas is dus geniaal. Of op zijn minst bijzonder tof te noemen.

Feitelijk is deze jas niet één jas. Als je de Stutterheim Hornstull Parka namelijk besteld komt deze direct geleverd met de Stureby Liner. Dit is een half lange isolerende jas perfect als tussenlaag. Dus stel dat je al een Stockholm in de collectie hebt, en die in een winterse herfstbui te koud is, dan draag je deze liner van je nieuwe winter parka onder je Stockholm. En wanneer het dan echt rukweer wordt dan gooi je de liner weer in je Hornstull Parka en ga je fluitend de straten op. Oké, de prijs is niet laag. Maar shit je hebt dan ook wel effe een puik jassie of twee te pakken. De heren van Afura helpen je graag aan de juiste maat. Dat is namelijk waar ik deze jas spotte.

Stutterheim Hornstull Parka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.