Timberland Scramble Waterproof Leather Boots,

Deze Timberlands zijn nieuw voor mij. Ze lijken nog het meest op de OG Euro Hiker, maar dan net effe wat anders. Het lijkt ook haast wel dat deze Timberland Scramble Waterproof Leather Boots als een ware premium neergezet zijn door Timberland. Kan natuurlijk altijd. De prijs is overigens nog redelijk vriendelijk.

Met alle succesen van een Diemme en Fracap verbaast het mij overigens helemaal niets dat Timberland nu met juweeltjes als deze op de proppen komt. Ik hoop voor het merk dat ze nog genoeg fans op de been kunnen krijgen. Het kutte van dergelijke schoeisel is namelijk dat je met gemak 10 winters met 1 paartje doet. En de kans dat jij nu net een paartje nodig hebt, bijzonder klein te noemen is.

Maar mocht je een paartje goeie hiking boots voor deze winter willen scoren, lijkt het mij dat deze van Timberland bijzonder hoog op je shortlist mogen staan. De kleur, het materiaal, alles klopt gewoon. Ik spotte ze bij Mr Porter.

Timberland Scramble

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.