Timberland USA Made 8″ Boot,

Timberland USA Made

Naast die jas van vanmorgen die je prima zal beschermen tegen de elementen de komende maanden. Heb je natuurlijk ook nog een paar goede boots nodig. En ik denk dat ik deze zojuist voor je gevonden heb. De Timberland USA Made 8″ Boot. Mijn hemel wat een fucking goeie schoen is dit man.

Kijk de OG Timberland Boot is dope en hoort zeker als klassieker in je kast thuis. Maar deze 8″ versie is de echte echte OG. En die hebben ze bij Timberland dus even uit het archief getrokken. En voor de fabricage van de schoen hebben ze zeker niet op de kleintjes gelet. Kolere. Van andere Amerikaanse labels weten we dat het Horween huis de mooiste lappen leder leveren, en jawel ook Timberland heeft deze looierij aangeschreven voor wat lappen.

En zoals de naam van de schoen al prijsgeeft, is deze Timberland Boot gewoon lekker oldskool met de hand in Amerika gemaakt. Wat toch altijd net effe dat beetje meer kwaliteit garandeert. Dankzij de PrimaLoft lining blijven je voeten warm en uiteraard zorgt de buitenkant van het schoeisel dat die ook nog droog blijven.

Om het geheel ook nog een beetje sustainable te houden hebben ze bij Timberland gekozen om de rubberen zool van gerecycled rubber te maken. En ja dat kan ik waarderen. Deze schoen is dus in alles een perfect staaltje vakwerk en een absolute must have voor de winter. In Nederland heb ik nog geen verkoopppunten gevonden, maar onze vrienden van END. hebben deze juweeltjes uiteraard gewoon op voorraad. Meer info over Timberland? Check hun site!

Timberland USA Made

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.