Vans California Sk8-Hi,

Vans California Sk Hi Header

Het is Black Friday, dus ik zal je hier dood moeten gooien met allemaal fucking scherpe aanbiedingen enzo. Althans, dat heb ik net geleerd. Ik dacht dat ik op Black Friday je gewoon een paar toffe zwarte schoenen moest aansmeren, zoals bijvoorbeeld deze Vans California Sk8-Hi.

Oké, nee zo gek ben ik niet. Ik kon alleen niet kiezen tussen welke black friday aanbiedingen ik je voor zou gaan schotelen en besloot dan maar geen enkele aanbieding OurBubble op te trappen. Wie weet gooi ik nog wat discount codes voor shops op de social media. Maar de site zelf blijft gewoon even voor simpele juweeltjes als deze. Shit was is deze all black versie van de Sk8-Hi belachelijk lekker. Ook tof die rode tab op de tong en achterop de hiel. Vans kent zijn klassiekers. Op stock bij END. die vast ook wel een actie hebben lopen.

Vans California Sk8-Hi

Tags from the story
,
0 replies on “Vans California Sk8-Hi,”