Visvim Foley-Folk,

Visvim Foley Folk Header

Oh shit. Dit is het moment dat waarschijnlijk ineens iedereen Visvim gaat leren kennen. Ze droppen ineens een Stan Smith lookalike. En niet om het een of ander, maar die Stan Smith OG is nog toffer dan deze Visvim Foley-Folk. Begrijp me niet verkeerd, ik vind Vusvim erg tof, maar deze schoen hadden ze achterwege mogen laten.

We hebben als de Raf uitvoeringen van deze Stan Smith, we hebben al de Made in Germany uitvoeringen, ook Zespa heeft een eigen Stan Smith en natuurlijk kennen we de Common Projects variant. Maar Visvim moet weer eens nog duurder komen en gooit nu hun eigen interpretatie van deze klassieke sneaker. En ik zal werkelijk waar niet begrijpen waarom ze deze droppen. Ze hebben zoveel tof spul in hun collectie, waarom komen ze dan ineens met een bijna 700 euro kostende Stan Smith lookalike? Mocht je knaken teveel hebben, check END.!

Visvim Foley-Folk

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.