Whisky Adventskalender,

Dekanta Adventskalender Whisky

Joehoe PR vrienden lezen jullie even mee? Ik ben helemaal voor leuke give-aways en PR prullaria, maar ik geloof dat ik er nu eentje heb gevonden waar je echt wel iedere editor bij een menswear magazine gelukkig kan maken. Het is weer bijna December en traditie getrouw wordt er dan weer gestrooid met goodies. Vaak ook met een vage branded adventskalender. Die kartonnen dingen met smerige chocolade erin. Waar je dan iedere dag tot Kerst een vakje uit open kan trekken en weer een naar oude krant smakend snoepje in je bakkes kan mikken.

Deze December kan dit dus ook anders. En mijn God wat is deze tof. Ja ook direct stevig aan de prijs, dat zeg ik er meteen bij, maar mijn God. Ik zal over ieder label van je schrijven als je mij deze doet toe komen. Zie hier de adventskalender die iedere vent wil hebben. In plaats van een smerig chocolaadje vindt je achter ieder vakje een klein 3cl flesje met een Japanse Whisky. Dat zijn dus 24 verschillende soorten Whisky in één doos! Toch al gauw goed voor een 72CL wat weer conform een normale fles Whisky is.

Fucking 24 verschillende smaken Whisky. En gezien de kleine hoeveelheid die je iedere dag kan proeven hoef je je niet schuldig te voelen. Het is proeven, niet lamzuipen. Maar shit dit is dus echt de kans om 24 verschillende toffe Whisky’s te krijgen. Kan je later altijd van je favoriet nog een hele fles scoren. Op voorraad bij Dekanta, ze vermelden daar ook de Euro prijs, dus ik gok dat ze ook naar Nederland shippen. Adres van ons HQ is bij de redactie bekend, alvast bedankt!

dekanta-adventskalender-whisky

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.