adidas LA Trainer OG,

adidas La Trainer OG Header

Met Ronnie Fieg dropte adidas een van de tofste sneakers van het moment. Het ding is, ik heb er geen moer aan om hierover te schrijven. Het levert enkel frustraties. Want geen hond hier kan die schoen ooit echt te pakken krijgen. Met al die hype releases is er voor de liefhebber haast geen reet meer aan. Gelukkig droppen de verschillende merken nog met regelmaat schoentjes waar de echte liefhebber wel warm van wordt.

Niets hype. Niets geen wachtrijen. Camping voor de deur, nee. Deze schoen kan je gewoon nu online bestellen en heb je dan in de loop van de week in huis. En dat voor een goeie prijs. Het gaat hier om de adidas LA Trainer in de OG kleuren. Toen deze schoen voor het eerst dropte was die best spectaculair. En nu die weer opnieuw dropt is die gewoon tof. De shape is dik in orde. De materialen zijn prima. En je hoeft er niet voor te vechten. Dus check END. en enjoy een schoen die door hypebeasts over het hoofd wordt gezien.

adidas LA TRAINER

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.