Alden Indy Boots,

Alden Indy Header

Frans Boone heeft weer een serie op stock mensen. Effe massaal richting Sluis crossen dit weekend. De vetste uitvoering van de Alden Indy is weer beschikbaar. Kijk die Alden Indy is natuurlijk per definitie tof in alle uitvoeringen. Maar zoals Frans Boone ze net heeft binnen gekregen, is exact hoe je ze wilt hebben.

Gewoon simpel. Geen fancy fratsen. Maar oerdegelijkheid ten top. De Indy Boot gemaakt van een heerlijke lap bruin Chromexcel van Horween. De veteroogjes zijn van messing en glimmen subtiel. De zool is een neoprene cork zool. De zool bestaat uit een mengsel van rubber en deeltjes kurk. Dit kurk zit er versnipperd door heen om een lichtere zool te creëren dan die van een massief rubberen variant. Over het algemeen komt deze zool zonder profiel. Lekker, blijft er ook niets onder je schoen hangen wanneer je door de bagger rent. En het blijft een werkschoen de Indy Boot, dus bagger mag. Check ze bij Frans Boone.

Alden Indy Boots

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.