Alden Shoto Indy Boot,

Alden Shoto Indy Boot Header

Die black on black Chelsea Boot viel gisteren goed in de smaak. Dus dan maar vandaag een vergelijkbaar model uit een vergelijkbare prijscategorie. De Alden Shoto Indy Boot. Wat een juweeltje, dat mag gezegd worden. Deze schoen is gewoon subliem.

Voor al die goth ninja’s die graag ook wat verder willen komen dat Triple Black Asics, of Triple Black Nikes. Sneaker spul is allemaal leuk. Maar er komt eenmoment dat je denkt, fuck ik heb Alden Indy Boots nodig. En om je nu geleidelijker van Goth Ninja naar Americana te hebben is deze Alden Shoto Indy Boot gedropt bij Need Supply. Een Helemaal zwarte Indy Boot op een prima zwarte halve Wedge zool.

Alden Shoto Indy Boot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.