Barbour Barnard Cable Crew,

Barbour Kabeltrui Sale

Weet je die Barbour kabeltrui van laatst nog? Nou die unit is dus ineens ook in de sale te vinden bij END. En in het navy, voor de verandering. En de prijs is ineens gewoon nog laag te noemen ook. Laten we wel zijn, Barbour is al niet het duurste merk dat je kan halen. De normale prijs van de Barbour Barnard Cable Crew is al best oké. Maar deze sale prijs is gewoon fucking gunstig.

Voor de prijs van een goede fles Whisky haal je dus gewoon ook deze sweater. En hoe zeer ik van mijn Whisky houd. Een trui houdt je langer warm. En dit is een lompe chunky kabeltrui. En die zijn altijd top. Op de rauwe denim, bij het kampvuur met een Highland Park 18 jaar in je handen. Niet verkeerd toch. Deze maand was duur genoeg, dus pak nu effe die voordeeltjes bij END. mee.

Barbour Kabeltrui Sale

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.