Common Projects Chelsea Boots,

Dat Common Projects de betere Chelsea Boots maakt is geen nieuws. Fucking Kanye zweert bij die dingen. Hoewel ik twijfel in hoeverre dat momenteel een endorsement is. Maar toch. Een stijlboer is die tjap wel. Ondanks mogelijke psychische issues. Effe serieus, na Kid Cudi kwam dit toch niet geheel als een verrassing. Ik denk serieus dat Ye op het podium stond en ineens besefte, shit. Cudi is tamelijk ontspannen vergeleken bij mij. Misschien ben ik ook niet oké. Kleine kortsluiting in de hersenen. Not judging, kan gebeuren.

Anyways, gezien we nu toch in die duistere periode zitten. Hier een paar Chelsea Boots van Common Projects die hier prima bij aansluiten. Shit is aan met Common Projects. All black everything. Zwart leren bovenwerk, zwarte crêpe zool en gouden letters die horen bij Common Projects. Godver wat zijn deze boots heerlijk. Op voorraad bij Mr Porter.

common-projects-chelsea-boots