Grenson Archie,

Grenson Archie Sale

Oh shit. Sorry. Ik weet, die December is altijd fucking prijzig. Maar die uitverkoop bij MrPorter had je effe in moeten plannen toen je de December budgetten ging verdelen. Aan de andere kant, dit is meteen een fucking goede deal. Hoe lang wil je niet al een Grenson Archie op witte Vibram Wedge zool?

Deze OG kleur van deze Grenson Archie is precies de versie die je in de kast wilt hebben. Dankzij deze witte Virbam zool is de schoen zelf vederlicht, fucking comfortabel en briljant. De looks van de schoen zijn sowieso goed. Maar geen enkele lederen Goodyear welted Brogue schoen zal zo comfortabel zitten als deze. Met deze Grenson Archie kan je met gemak kilometers struinen door de kantoortuinen. En voor deze prijs, fuck. Gek als je ze niet koopt. Check MrPorter, ook voor de rest van de Grenson sale aldaar.

Grenson Archie Sale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.