Grenson x Neighborhood Charles Boot,

Grenson Neighborhood Charles Boot Header

Mijn God. Maar echt. Wow. Vaak, heel vaak zijn collabs kut. Maar heel af en toe komt er een collab die bewijst dat collabs nut hebben. Deze collab van Grenson met Neighborhood behoord tot die laatste groep. Wat een subliem resultaat deze Grenson x Neighborhood Charles Boot.

Op zich is er niet heel veel anders dan met een normale Grenson schoen, maar het gaat om de kleine details. We hebben hier een nieuwe schoen van Grenson. Een mix tussen een Hadley of Curt met een Fred boot. De gladde neus en de side panels met de typische Brogue details die we kennen van de Fred. En dan een Off Whit achtige witte verfstreep achterop de schoen, richting de heeltab. En die heel tab is ook nog wit. Het klopt allemaal gewoon. Normaal zou het vergezocht zijn, maar deze mix is zo subtiel en perfect. De prijs is pittig, maar dan heb je wel juweeltjes aan je voeten. Check Stuarts.

Grenson x Neighborhood Grenson x Neighborhood

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.