Naked & Famous Fire Rooster,

Naked & Famous

Een van de vetste denimlabels ui Canada, Naked & Famous, heeft weer eens een nieuwe broek. De Fire Rooster. Nou ja, nieuw. Kijk het model, de Super Skinny Guy, hebben ze al enige tijd in de collectie. Alleen zoals te doen gebruikelijk bij Naked & Famous, gooien ze met regelmaar nieuw stoffen tegen bestaande modellen. Zo ook dus met deze Super Skinny Guy Fire Rooster.

De Super Skinny Guy van Naked & Famous is een van hun slimmere fits, met een behoorlijke tapered pijp vanaf de knie. In deze versie komt die van een heerlijke lap 12.5oz Japanse Selvedge Denim met een goud met rood gekleurde selvedge. De lederen patch achterop kent weer eens een toffe tekening. Dit maal gemaakt door Alvin Lee. Hij tekende overigens al eerder de patches van Naked & Famous, maar deze is weer erg tof geworden. Ook de zakken zijn weer eens anders dan anders trouwens. Knalrode voering, hatsee. Ja Naked & Famous is geniaal. Je scoort het bij Stuarts.

Naked & Famous

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.