Nike Air Presto Mid Utility,

Nike Air Presto Mid Utility Header

Zoals reeds vaker aangegeven, heb ik een hekel aan de meeste Hybrids die Nike gooit. Sowieso houd ik niet echt van verandering. Dus al die moeilijke tierlantijnen aan bestaande modellen kan ik niet waarderen. Maar de Presto lijkt hierop steevast een uitzondering te worden. Deze schoen wordt mooier en mooier.

En nu heeft Nike ook alweer deze gedropt. Natuurlijk was het niet geheel een verrassing meer na die Acronym┬árealease. Maar ik kan stellen dat ik het tof vind dat deze schoen ook een “normale” release kent. En dan ook nog eens in een Winterized versie die ik normaal zo haat. Shit Nike, wat ben je lekker bezig. Oprecht, ik vind dit dus een van de toffere releases van de laatste maanden. Zeker voor een generic release. Fuck al die hypebeast shit. Deze schoen wil je gewoon hebben. En je scoort hem bij Need Supply.

Nike Air Presto Mid Utility

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.