Nike Air Zoom Talaria Safari,

Nike Air Zoom Talaria Safari Header

Bam, daar is die dan ineens. Nou ja ineens. Hij dropte al twee weken terug, ik zag alleen nu pas tijd in mijn strakke schema om hier ook iets over te pennen. De Nike Air Zoom Talaria in een Safari colorway. Oh shit ja. Dit is aan als een malle. Laten we wel zijn, die Zoom Talaria is lekker.

Deze schoen kwam altijd al in fucking goeie colorways. Maar om de een of andere reden heeft een genie bij Nike bedacht dat het nog toffer kon. Geef de Talaria een Safari colorway en bam. Iedere Nike liefhebber kent deze colorway. Niet iedere liefhebber kent de Talaria. Maar ik mag hopen dat sinds deze drop iedereen weet wat een Nike Air Zoom Talaria is. Gek genoeg is deze nog niet uitverkocht. Mensen koop die shit. Spijt als je volgend jaar ineens resell prijzen moet lappen, terwijl het nu gewoon retail bij END. te halen valt.

NIke Air Zoom Talaria Safari

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.