Norse Projects Marius Merino,

Norse Projects Marius Merino Header

Norse Projects blijft ook continu met perfecte basics komen. Niet te doen, zo on point als ze zijn. Deze Norse Projects Marius Merino is een van die typische must haves voor de winter. Laten we wel zijn, goede Turtle Necks zijn onmisbaar. Zeker met dat half laffe gare weer dat we deze week kennen. En deze variant van Norse Projects is gewoon goed.

Ik zie hem voor me in combinatie met die Thom Browne Longwing Brogues van vanmorgen. Gewoon die schoenen met een goedgeragde rauwe denim en dan deze Turtle Neck daar weer boven. Desnoods een wollen colbert er over, of ieder willekeurige andere wollen jas. En geloof me, je outfit is dan helemaal af. Deze trui van Norse Projects vond ik, logischerwijs, in de Norse Store.

Norse Projects

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.