OFF-WHITE Slim Fit Jeans,

OFF WHITE Slim Fit Jeans Header

Vanmorgen had ik het nog over OFF-WHITE. Die Grenson x Neighborhood schoenen hadden een klein vleugje OFF-WHITE meegekregen. En eigenlijk zou ik graag willen haten. Maar ik kan het niet. OFF-WHITE heeft het gewoon goed begrepen. Lomp groot een logo ergens opkalken is gewoon dope.

En met deze slim fit denims in black op black van OFF-WHITE is het niet anders. Ook deze is gewoon vet. Het doet mij denken aan de goede oude tijden van Evisu, toen zij nog lomp hard met de Seaguls op de achterkant van mooie denims gingen. Wie weet komt die tijd ook wel weer een keer terug. Tot die tijd moeten we het doen met OFF-WHITE. En dat scoor je bij END.

OFF-WHITE Slim Fit Jeans

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.