Ralph Lauren Blackwatch Shawl Collar Cardigan,

Ralph Lauren Blackwatch Shawl Collar Cardigan Header

Die Ralph Lauren blijft heat gooien. Hij heeft nu ook zelf de leeftijd bereikt dat die in dergelijke opa vesten rond mag lopen, dus heeft er direct maar een trend ding van gemaakt. Keurig, precies hoe het moet. Als je opa bent, moet je opa’s tot trend verklaren. Maar no joke. Dit vest is belachelijk lekker. De Ralph Lauren Blackwatch Shawl Collar Cardigan. Een hele lap tekst, voor een opa vest.

De ruit van dit vest is top. De voetbalknopen zijn minstens zo vet. En de afwerking onderaan is gewoon goed. Geen gekke waistband, maar gewoon recht toe recht aan. Deze cardigan rock je op ieder willekeurig button down shirt of denim shirt. En op iedere willekeurige denim of khaki. Goeie boots eronder, Weekender om de pols en je bent er klaar voor. Check Mr Porter voor meer details.

Ralph Lauren

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.