Ralph Lauren Cashmere Hoodie,

Ralph Lauren Cashmere Hoodie Header

Ik heb niet zoveel met hooded sweaters. Over het algemeen draag ik die enkel functioneel. Sowieso 30+ met hoodie, doe maar niet. Met al het respect, je kent ze wel. Die mannen van dichter tegen de veertig die een Superdry Hoodie dragen. Nou precies daar denk ik aan wanneer ik een hoodie zie. Dus draag ik enkel een hoodie puur praktisch. Wanneer ik een trail aan het doen ben in Banff, Canada bijvoorbeeld. Als tussenlaag onder je Goretex jassie. Uberdegelijk, maar puur functioneel. Dat is een hoodie. Tot ik deze Ralph Lauren Cashmere Hoodie zag.

Shit was is dit een rammer. Cashmere sweaters zijn sowieso de overtreffende trap van comfort. Maar als Hoodie, dit moet goddelijk zijn. Op de zondagmiddag op de bank, Netflix en deze sweater aan. Grote kans dat je geliefde die steevast jat, maar fuck it. De prijs is pittig. Maar hey, cashmere. Grijs van kleur, dus kan overal bij. En daarom ook prima bij die jogger, het is immers zondag. De rest van de week doe je maar weer een crewneck om de schouders. Deze Ralph Lauren Cashmere Hoodie ligt overigens op stock bij Mr Porter.

 

Ralph Lauren Cashmere Hoodie

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.