Ralph Lauren Preppy Bear Sweater,

Ralph Lauren Preppy Bear Sweater

Het is morgen precies een jaar geleden dat deze sweater weer eens beschikbaar was. Destijds was dat bij OiPolloi. Uiteraard was deze Ralph Lauren Preppy Bear Sweater binnen no time uitverkocht. Het blijft immers een holy grail. Voor de RL liefhebbers is iedere sweater met de Polo Bear erop haast zo uniek als een Yeezy sneaker voor een Hypebeast.

Gezien de ervaring leert dat onder de lezers van OurBubble redelijk wat liefhebbers van RL zitten, bij deze. De Holy Grail is weer eens beschikbaar. Dit maal bij de helden van END. Ook nu verwacht ik dat de sweater binnen no time uitverkocht is. Inderdaad ook met deze prijs. Het is namelijk een fucking Ralph Lauren Preppy Bear Sweater. En die is dus tof. Check het bij END. en wees snel.

Ralph Lauren Preppy Bear Sweater

Tags from the story
, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.