S.N.S. Herning Stark Crew,

SNS Herning Stark Crew Header

Iedere winter opnieuw denk je: “Ik moet nu een chunky gebreide crewneck halen.”. En idere winter vergeet je het. En dan wordt het lente en is het te laat. Dus bij deze nog even een vriendelijke herinnering mijnerzijds. Je hebt een chunky knitted sweater nodig. En deze van S.N.S Herning is precies wat je zoekt.

Maar echt. Ik heb er kijk op. En ik heb aandelen END. En dat is precies de plek waar je deze fucking lekkere crewneck halen kan. Grijs, dus altijd prima. Lomp chunky, met dikke boorden. Prima als losse sweater over een tee, maar evenzo prima als sweater voor over je witte button down. Khaki chino of rauwe denim eronder. Bam. Top outfitje hoor. Ik zie je. Check END.

S.N.S. Herning Strak Crew

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.