Schott NYC Stadium Bomber,

Schott NYC Stadium Bomber Header

Er waren ooit tijden dat glimmende varsity jackets van nylon met lompe patches van steden erop veel gedragen werden in bepaalde kringen. Straat, dat was het zeker. Denk video’s van Mobb Deep, M.O.P en Wu. En hoe schreeuwerig het ook was, ik snapte het. Net zoals ik op dit moment deze sophisticated versie van dezelfde jas kan begrijpen. De Schott NYC Stadium Bomber is gewoon tof.

Niet zo baggy en puffy als die oude jassen uit de jaren negentig. Maar wel helemaal prima Americana. En hoe gek ‘Murica ook doet. Het blijft vet. Dus ook dit is vet. Schott NYC kennen we natuurlijk van de betere motorjackets en ook de beter bombers. Het is dan ook niet geheel verbazingwekkend dat juist zij met deze Stadium Bombers op de proppen komen. Mijn persoonlijke favortiet is deze blauwe New York versie. Maar de overige versies bij Stuarts London zijn ook dope.

Schott NYC Stadium Bomber

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.