Scotch & Soda Denim Shirt,

Scotch Soda Two Tone Western Shirt Header

Dip dye maar dan anders. Yes. Ik hou er wel van. Scotch & Soda is lekker bezig met dit shirt. Sowieso is Scotch & Soda per definitie lekker bezig. Maar echt. Best knap nog steeds. Hoe dit merk van brallerig studenten label tot dit merk is ontwikkeld. Het gros van wat Scotch doet met denim kan ik wel waarderen, maar dit shirt. Man, deze is tof.

Beetje Patchwork meets Dip Dye. Gewoon een simpel two tone Western shirt. De fit van de Scotch & Soda shirts is wel een strakke trouwens. Dus wees niet te ambitieus met het inschatten van je dieet. Twijfel je tussen M en L van ieder ander label dan is het sowieso een L bij Scotch. Kleine tip van mij. Gewoon omdat ik niet wil dat je je internetaankoop weer retour moet sturen naar de Bijenkorf. Waar ik dit prima shirt vond, dus.

Scotch & Soda Western

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.