Stutterheim Stockholm in een Zand kleur,

Stutterheim Stockholm Zand Header

De Stutterheim Stockholm behoeft geen verdere uitleg meer, zo meen ik. En mocht je echt nog geen idee hebben, check dan wat oude Stutterheim artikelen op OurBubble. Waarom dan weer een item over een Stutterheim jas, wanneer je toch niets over Stutterheim gaat vertellen? Ik hoor het je vragen.

En het antwoord is heel simpel. Deze herfst/winter hebben we toch duidelijk gezien dat een ieder heel hip met een half lange camel kleurige wollen jas over straat ging. En ja, die trend is wel vet. Mooie denim eronder, goeie sneakers. Dat soort dingen. Alleen die wollen jas gaat je weinig helpen straks als het weer weer bagger wordt. Mocht je erg gesteld zijn op je nieuwe stijl, haal dan deze Stutterheim bij de Bijenkorf. Als alternatief voor die camel kleurige wollen jas van je. Je zal me dankbaar zijn wanneer de regen naar beneden valt en je op je Uber staat te wachten.

Stutterheim Stockholm Zand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.