Thom Brown Pebble-Grain Longwing Brogues,

Thom Browne Longwing Brogues Header

Daar zijn ze weer. Mogelijk de mooiste schoenen ever. Ze zitten haast structureel in de collectie van Thom Browne. Gek genoeg zijn ze zelfs met deze prijs ook haast structureel uitverkocht. Maar voor de liefhebbers is er weer een kans. Onze vrienden van Mr Porter hebben de Thom Brown Pebble-Grain Longwing Brogues weer op voorraad.

Deze schoenen zijn zo absurd mooi. En eigenlijk is die 800+ prijs voor deze schoenen nog te laag. Laten we wel zijn, John Lobbs zijn duurder. Of de Thom Browne Longwing Brogues ook kunnen tippen aan de kwaliteit van een paartje John Lobbs is natuurlijk de vraag. Maar je krijgt voor het geld wel veel. Goodyear Welted, leder van het fijnste soort, embouts op de neus en hiel, en de Tri Color Heel Tab. Die heel tab, zo tof. Geen hond op straat die het snapt, maar jij bent er blij mee. Tel daar dan bij op dat de gekozen leest perfect is, niet te stomp rond, maar ook zeker geen Santoni-achtige dolfijnenneus. Nee gewoon precies goed. Zoals gezegd, je haalt zij bij Mr Porter.

Thom Browne Longwing Brogues

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.