Thom Browne Pebble-Grain Chelsea Boots,

Thom Browne Chelsea Boots Sale

Thom Browne staat niet bekend om de enorme prijspakkers. De schoenen van dit label zijn structureel duur. Maar gelukkig is daar de welbekende sale van Mr Porter. Shit is aan met deze sale. Deze Thom Browne Pebble Grain Chelsea Boots kan je nu meteen voor een redelijke steal prijs halen.

Ja de prijs blijft hoog. Maar zeg zelf, voor minder dan 600 euro paar Chelsea Boots van Thom Browne scoren, dat noemen we gewoon nog steeds stelen. Deze Chelsea Boots zijn gemaakt van een heerlijke lap leer. Kennen dezelfde afwerking met embouts en alles al de Thom Browne Longwing Brogue van laatst. En ook de bekende Heel Tab in rood, wit en blauw ontbreekt niet. Nog enkele maten zijn beschikbaar, dus check snel Mr Porter. Ook voor de overige Thom Browne Sale items trouwens.

Thom Browne Chelsea Boots Sale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.