Vans Vault x Horween Old Skool,

Vans Vault Horween Old Skool Header

Horween Leathers behoeft geen verdere introductie meer hier toch? Nee precies, dat dacht ik al. Dit huis geeft de wereld al jaren de mooiste lappen leder. En Vans, die gooien nu ineens een Old Skool en Sk8-Hi van lappen Horween leder. Mijn persoonlijke favoriet is deze Old Skool.

Kijk die Sk8-Hi is heel tof en ik al die kleurtjes, helemaal prima. Maar dit leder van Horween is net effe te lomp voor een slanke Sk8-Hi. Het resultaat bij de Old Skool is vele malen beter. Kijk nu gewoon naar die lijnen van de schoen. Nice als een malle. De schoen is ondanks de dikke lappe leder nog slick en slank gebleven. De shape van deze Old Skool is dik in orde. De kleur van het leer, man wat tof. Waxed veters erin en bam. De beste Vans Old Skool ligt voor je neus. De enige vraag is nog, had je voor dit geld niet liever Common Projects? Anyways, check END.

Vans Vault Horween

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.