Wood Wood Box Logo Sweater,

Wood Wood Box Logo Sweater Header

Grijze sweaters met lompe box logo’s, het schijnt een ding te zijn. Hoewel, enkel als het Supreme, Cav Empt of iets vergelijkbaars is zeker? Fuck dat. Wood Wood is minstens zo tof als Supreme. Yes, I said it. En Wood Wood gooit box logo sweats die nog harder in je face zijn dan die van Supreme.

Oké, resell waarde is weinig. Maar aan deze sweater kan je gewoon komen zonder freaky bots te hebben draaien. Zonder campen voor de deur. En zonder drievoudige van retail te betalen. En dan loop je ook nog met deze Wood Wood Sweater in een sweat die niet al hondervijfentachtig keer op Insta voorbij gekomen is. I dunno, maar het lijkt mij een prima deal. Check END.

Wood Wood Box Logo Sweater

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.