A.P.C. Alain MA-1 Jacket,

A

Bij A.P.C. zijn ze de koningen van de moderne basics met een klassieke twist. En deze A.P.C. Alain MA-1 Jacket is hier het duidelijke bewijs van. Check het verschil maar met een willekeurige MA-1 Jacket van J.Crew. Om maar een voorbeeld te noemen.

De lijnen van A.P.C. zijn per definitie strakker. Daarvoor is het immers A.P.C.. Deze MA-1 Jacket is wel de overtreffende trap ervan. De pocket op de mouw bijvoorbeeld heeft geen typische ritssluiting. Weinig tierlantijnen is sowieso wel een kenmerk van dit heerlijke label. Deze jas is trouwens gemaakt van een katoen en linnen mix. De buitenste stof schijnt helemaal waterproof te zijn. Mooi, maar een bomber als deze draag je haast nooit dicht. Daarnaast heb je voor een regenbui gewoon een Stutterheim in de kast, nietwaar. Ik spotte deze A.P.C. Alain MA-1 Jacket bij END. trouwens.

A.P.C. Alain MA-1 Jacket

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.