A.P.C. Murrow Crewneck,

A

A.P.C blijft traditioneel lekker gaan. Hun basics zijn precies de basics die je wil hebben. Geen dikke branding, geen moeilijke labels. Maar gewoon goed undercover spul. De fit is altijd on point. En dit zelfde geldt voor de materialen en de afwerking. Check deze A.P.C. Murrow crewneck sweater maar.

Deze crewneck is basic als een malle. Gewoon een grijze gebreide trui. De gebruikte steek is redelijk grof. En dat zie je vooral bij de boorden. Wat helemaal prima is. Dit is die chunky knitted sweater die jij in de winter wilt dragen. Prima op welke manier dan. Met of zonder button down eronder. Op een chino of een mooie denim. Fuck zelfs in het weekend op je sweatpants kan deze trui nog. Deze A.P.C. Murrow Crewneck spotte ik overigens bij END., zoals wel vaker.

A.P.C. Murrow Crewneck

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.