Alden Plain Toe Cordovan Boots,

Alden Plain Toe Cordovan Boots Header

Dit gaat voor velen een teleurstelling worden. Om deze schoenen te kunnen halen moet je dus of een shipping proxy hebben in de USA. Of zelf even een trip maken richting San Francisco. Gezien het simpele feit dat Union Made Goods over eht algemeen hun Alden collectie niet buiten de States shipped. En hun exclusives doen ze wel heel moelijk mee. Althans, dat leert de ervaring.

Je kan het uiteraard proberen. Want ik gok dat je een van de weinige in Nederland zal zijn die deze juweeltjes aan zijn voeten zal hebben. Een heerlijke Plain Toe Boot van Alden gemaakt van een prachtige lap Cordovan. Deze schoenen zullen alleen maar mooier en mooier worden met iedere stap die je zet. Cordovan is het mooiste soort leer dat je voor dergelijke boots kan vinden. En uiteraard komt ook deze lap bij het Horween huis vandaan. Dat is een garantie voor succes. Check Union Made Goods voor meer details. En succes met bestellen of je roadtrip naar San Fran, natuurlijk.

 

Alden Plain Toe Cordovan Boot

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.